شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

نشریات باید نسبت به تمام ثابتات و قوانین اسلام معتقد باشند، نباید به عنوان نوآوری و آزادی بیان در ذهن مردم ایجاد شک و تردید نمایند و یا بر ضد صریح قرآن عمل کنند.

به گزارش مرکز خبر حوزه، حضرت آیت الله سبحانی عصر امروز  در دیدار رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم اظهار داشتند:در ماهیت تبلیغ اسلامی محتوای چهارگانه آیه شریفه «الَّذِينَ يُبَلِّغُونَ رِسَالَاتِ اللَّهِ وَيَخْشَوْنَهُ وَلَا يَخْشَوْنَ أَحَدًا إِلَّا اللَّهَ وَكَفَى بِاللَّهِ حَسِيبًا»(الأحزاب:39) نهفته است ،نظام تبلیغاتی اعم از دفتر تبلیغات و سازمان تبیلغات باید محتوای رسالات الله را تبلیغ کنند.

ایشان افزودند: مبلغ واقعی اسلام غیر از خدا از هیچ کس نمی ترسد لذا باید مبلغان در پیش برد اهداف اسلامی سعی و تلاش خود را دوچندان کنند.

حضرت آیت الله سبحانی با انتقاد از برخی نشریات، خاطرنشان کردند: اگر گردانندگان نشریات نسبت به ثابتات و قوانین اسلام شک و یا تردید در اذهان مردم ایجاد کنند، ضد صریح آیه قرآن عمل کردند.

ایشان افزودند: وَكَفَى بِاللَّهِ حَسِيبًا چتری است که بر سر همه مسئولین و نهادهای اسلامی گسترده شده و حساب گری همه کارها دردست خداست.گاهی مطالبی در آن به چاپ می رسد که مخالف صدرصد با اسلام است .

معظم‌له با اشاره به آزادی بیان و نوآوری گفتند: نو آوری بسیار خوب است ولی باید در کنار قوانین کلی اسلام باشد آزادی قلم و بیان در تمام جهان یک چهار چوب  دارد اگر این چهار چوب مخالف با اسلام عمل کرد آن‌وقت معنایش این است که ما نه انقلاب کردیم و نه قانون اساسی ما برای مطبوعات شرایطی قرارداده است باید فکر نوعی را عرضه کنیم نه اینکه  چیزی بگوییم که قبلا هم کشیش ها گفتند.

رییس موسسه تحقیقاتی امام صادق‌(ع) افزودند: امروز غذای فکری ملتها  کتاب و رساله ها  هستند چنانچه قرآن می فرماید «فَلْيَنْظُرِ الْإِنْسَانُ إِلَى طَعَامِهِ»(عبس:24) یک بیان ظاهری دارد که همان غذای ظاهری است و یک معنای دیگری دارد.

حضرت آیت الله سبحانی همچنین در رابطه با چاپ کتابها در مجموعه دفتر تبلیغات تاکید کردند: دفتر تبلیغات باید کتابهای با محتوای رِسَالَاتِ اللَّهِ به چاب برساند و از انتشار کتابهایی که محتوای خوبی ندارد، پرهیز شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha